Het laatste berichtje - Reisverslag uit Reek, Nederland van Janneke Hees- Nooijen - WaarBenJij.nu Het laatste berichtje - Reisverslag uit Reek, Nederland van Janneke Hees- Nooijen - WaarBenJij.nu

Het laatste berichtje

Blijf op de hoogte en volg Janneke

02 Oktober 2012 | Nederland, Reek

Na een indrukwekkende reis van 6 weken, ga ik jullie allemaal bedanken voor jullie attente en lieve reacties op mijn site.

Afgelopen zondag ben ik om 13.30u geland op schiphol. Na een vliegreis van 16 uur, waarvan ik 6 uur in de airbus A380-800 heb doorgebracht. Een dubbeldekvliegtuig! Ik heb gelukkig wat kunnen slapen en kom dus niet helemaal uitgeput aan in Nederland.
Twan, Marieke, Jisse, Pap en mam staan me op te wachten wat erg fijn is! Die heb ik echtw el gemist afgelopen weken.
Om 16.00u ben ik weer in Reek. En gister ben ik weer aan het werk gegaan. Het is fijn iedereen weer te zien!

Nogmaals bedankt voor alle opbeurende, lieve en grappige reacties op mijn reisverslagen en als toetje een foto van mijn welkomstaart.

• 02 Oktober 2012 - 22:13

Dieny:

Janneke Geweldig wat je daar gedaan hebt !!!
    Ik denk dat ze allemaal weer blij zijn dat je terug bent ............
    Bedankt voor de mooie reisverslagen .

Groetjes Dieny

• 07 Oktober 2012 - 20:02

Marieke:

Ja kei mooi dat je deze unieke reis aangegaan bent!
    Maareuh... volgens mij is manlief ook errug blij dat je weer terug bent :)
    Groetjes van Bastiaan en Marieke